Praxis Medica

Hemix 5-60 – analizor de hematologie

analizor hematologie

Proiectat si fabricat de compania SFRI din Franta, analizorul de hematologie Hemix 5-60 are la baza tehnologia pe baza de laser, fapt ce asigura o performanta inalta de testare.

Asigura o analiza celulara imbunatatita, specificitate si sensibilitate inalte, alaturi de trasabilitatea completă a operatiunilor si a operatorilor, posibilitatea setarii de nivele de acces diferite pentru toti utilizatorii echipamentului si verificarea istoricului fiecarui utilizator in parte. Are meniu QC, calibrarea este automata, iar compartimentul reactivilor este termostatat. Analizorul de hematologie Hemix 5-60 are o capacitate de masurare de 60 teste/ora, 26 de parametri, 2 histograme (RBC, PLT), 2 diagrame de dispersie(4 diff si BASO), fiind recomandat laboratoarelor mici si mijlocii.

Compania SFRI din Franta produce si exporta in peste 60 de tari din intreaga lume aparatura si reactivi de laborator, avand o experienta de peste 30 de ani in domeniul diagnosticului in vitro si testarea clinica de rutina in sectoarele hematologie, biochimie si imunologie. In Romania, Praxis Medica comercializeaza analizoarele de hematologie Hemix 5-60 si ESR 3000 fabricate de SFRI. 

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2021 - Praxis Medica

Top Desktop version