Praxis Medica

Control de Calitate - avantajele Randox

Cu peste 30 de ani de experienta in dezvoltarea de solutii eficiente pe partea de Control al Calitatii, liderul mondial Randox (Marea Britanie) a conceput serurile de control Acusera, destinate laboratoarelor mici, medii si mari.

Printre punctele forte ale Controlului de Calitate marca Randox se numara:

- Serurile de control Acusera pot contine o combinatie unica de pana la 100 de analiti intr-un singur recipient, ceea ce permite reducerea costurilor asociate necesitatii achizitionarii intregii game de seruri de control. Se diminueaza astfel si timpul dedicat activitatilor asociate Controlului de Calitate.

- Analitii prezenti in serurile de control Acusera acopera concentratii relevante din punct de vedere clinic, asa cum se precizeaza si in standardul ISO 15189. De exemplu, atunci cand se masoara Troponina T, valoarea limita este de 14 ng/l. Pacienții care prezintă la spital cu o concentrație mai mare de 14 ng/l în sângele lor se considera că au avut un eveniment cardiac. Rezultatele testelor mai mici de 14 ng/l ar indica faptul că pacientul este sănătos sau este prea devreme pentru a spune dacă a avut loc un eveniment cardiac. Ca atare, este absolut necesar ca analizoarele sa poata măsura cu precizie pana la acest nivel și ca performanța la acest nivel sa fie evaluata. Prin urmare, trebuie utilizat un material pentru Controlul Calitatii cu niveluri limita similare. Acusera îndeplinește aceste cerințe, reducandu-se astfel număr de controale pe care trebuie să le acopere.

- Atunci cand sunt folosite Controale de Calitate ce au la baza compomente non-umane, exista posibilitatea inregistrarii de modificari in valorile Controlului de Calitate la schimbarea lotului de reactivi. Controalele Randox sunt 100% comutabile, reactionand in mediulde test in aceeasi maniera ca atunci cand proba este de la un pacient, sprijinind astfel indeplinirea cerintelor ISO de catre laboratoare si reducerea costurilor schimbarii Controalelor de Calitate. 

Cu un portofoliu larg ce include Acusera Quality Control, Acusera Live Online 24.7 și cea mai mare schema de Control Extern de Calitate din lume (RIQAS), Randox poate oferi un pachet complet pe partea de Control al Calității pentru managementul eficient al laboratoarelor.

Contactati-ne astazi pentru mai multe informatii despre Controlul de Calitate marca Randox la telefon 0232 20 60 30 sau prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2021 - Praxis Medica

Top Desktop version