Praxis Medica

Congresul EuroMedLab Athens 2017

In perioada 11-15 iunie 2017 a avut loc in Atena a 22-a editie a Congresului European de Chimie Clinica si Medicina de Laborator “EuroMedLab Athens 2017”.

Congresul a fost organizat alaturi de cea de-a 25-a Intalnire a Federatiei Balcanice a Laboratoarelor Clinice si cel de-al 15-lea Congres National al Societatii Grece de Chimie si Biochimie Clinica, context ce a prilejuit un benefic schimb de idei si viziune intre participantii greci, europeni si cei din afara Europei.

La eveniment au participat peste 5800 de persoane din 118 tari, programul stiintific al congresului incluzand prezentari, simpozioane, discutii, sesiuni de lucru si workshop-uri pe marginea celor mai recente inovatii din medicina de laborator a secolului XXI. In cadrul EuroMedLab Athens 2017, cativa mii de metri patrati au fost alocati pentru standurile expozitionale ale participantilor, printre domeniile acoperite numarandu-se chimia clinica, diagnosticul molecular si imunochimia.

La congres au fost prezenti producatori de aparatură şi reactivi pentru laboratoarele de analize medicale reprezentati in Romania de Praxis Medica. Lista partenerilor nostri poate fi consultata aici; detalii suplimentare privind produsele comercializate la telefon 0232 206 030.

 
 
 
↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2017 - Praxis Medica

Top Desktop version