Praxis Medica

Reactivi diagnostic Randox

Compania de biotehnologie Randox ofera o gamă largă de reactivi pentru diagnostic, recunoscuta pe plan intenational pentru calitatea inalta și pentru acuratetea rezultatelor.

Randox are cel mai mare meniu de testare, cu 118 teste, care acoperă peste 100 de markeri de boală, inclusiv proteine specifice, lipide, medicamente, droguri, antioxidanți, coagulare, diabet și teste veterinare. Principalele beneficii ale reactivilor Randox sunt:

Costuri reduse

Reactivii Randox pot contribui la economii de cost pentru laboratoare prin stabilitatea excelentă a reactivilor; prin eliminarea nevoii de reluare a procesului de testare prin calitatea excelentă a produselor. De asemenea, ofera o gamă largă de kit-uri, inclusiv kituri de dimensiuni mai mici pentru teste de nișă pentru reducerea deșeurilor.

Reducerea riscului de eroare si rezultate de incredere pentru pacienti

Trasabilitatea materialelor folosite și toleranta extrem de redusa in procesul de fabricație asigură uniformitatea între loturile de reactivi. În plus, testele Randox sunt validate pornind de la metoda gold-standard, oferind încredere in corectitudinea rezultatelor trimise pacientului.

Reducerea volumului de munca

Acest fapt este consecinta folosirii de reactivi lichizi gata de utilizare si metode automatizate (în comparație cu metodele tradiționale ELISA laborioase utilizate pentru unele teste cum ar fi citatina C sau adiponectina).

Extinderea testarii de rutină

Cu reactivi pentru 195 dintre cei mai obișnuiți analizori de chimie clinică, Randox permite extinderea meniului de testare. Testele care de obicei necesită echipament dedicat sau au fost disponibile anterior ca ELISA pot fi acum efectuate pe analizoare automate de biochimie (de exemplu citstatina C, adiponectina, TxBCardio ™ și multe altele).

Folosirea testarii in laboratorul propriu

Cu dimensiuni mai mici de kituri și stabilitate excelentă a reactivilor (majoritatea sunt stabili pentru 28 de zile in cadrul analizorului), testarea poate fi realizata intern, în loc să fie trimisă laboratoarelor externe.

Extinderea meniului de testare fără a extinde dotarile laboratorului

Nu este nevoie să cumpărați niciun echipament suplimentar pentru a vă extinde meniul de testare. Reactivii Randox pot fi programați pe majoritatea analizoarelor de biochimie. În prezent, exista sute de aplicații disponibile.

Comenzi la telefon 0232 20 60 30 si pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2017 - Praxis Medica

Top Desktop version