Praxis Medica

D-tek Belgia - testare boli autoimune

D-tek este o companie belgiană de biotehnologie înființată în 1995, specializată în dezvoltarea și fabricarea de kituri de diagnosticare a bolilor autoimune.

Afecțiunile autoimune se datorează răspunsului imun inadecvat împotriva propriilor antigeni (autoantigeni), ceea ce duce la inflamație cronică, distrugerea țesuturilor și / sau disfuncții. În general necunoscute de către public și percepute ca neobișnuite, ele reprezintă a treia cauză a mortalității clinice în țările industrializate.

Medicii fac diferența, în general, între bolile autoimune sistemice și cele specifice organelor, în sensul afectării mai multor organe sau doar un singur organ în mod specific. Etiologia bolilor autoimune este multifactorială. Atât factorii intrinseci (de exemplu, genetica, hormonii, vârsta) și factorii de mediu (de exemplu infecții, diete, medicamente și substanțe chimice de mediu) pot contribui la inducerea, dezvoltarea și progresia bolilor autoimune.

Conform estimărilor Organizației Mondiale a Sănătății, ele afectează până la 6% din populația globală. Oamenii de stiinta si medicii sunt de acord ca mai mult de 60 de boli au o cauza autoimuna suspectata. Mai mult decât atât, există dovezi epidemiologice de prevalență a anumitor boli autoimune, care nu pot fi atribuite concentrării doar pe diagnostic. Bolile autoimune sunt în general incurabile și necesită tratament pe tot parcursul vieții. Diagnosticul lor precis a devenit un aspect de mare importanță. Toate tehnicile de diagnostic disponibile pe piață se bazează pe capacitatea de a detecta prezența autoanticorpilor în serul pacientului.

D-tek a dezvoltat o gamă inovatoare de produse de diagnostic grație experienței sale pe parte de autoimunitate, lansând peste 100 de kituri diferite pe piață, multe dintre ele fiind în premieră pe plan mondial, cum este kitul pentru detectarea anticorpilor anti-Nucleosome (marker predictiv pentru Lupus). Toate kiturile de diagnosticare produse de D-tek au marca CE IVD. Totodată, de mai bine de 10 ani, compania D-tek este certificată ISO 9001 și ISO 13485.

Testele autoimunitate multiplex fabricate de D-tek sunt distribuite în România de Praxis Medica. Detalii și comenzi la telefon 0232 20 60 30 si pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2017 - Praxis Medica

Top Desktop version