Praxis Medica

Analizor automat biochimie SK500

Sekisui Diagnostics SUA, parte a grupului international Sekisui, este prezenta in Romania prin produsele proprii pe partea de diagnostic, respectiv analizor automat de biochimie, analizor automat de imunologie, reactivi de biochimie pentru analizoare automate si teste rapide.

Reactivii SEKURE de inalta calitate cu un grad ridicat de eficianta in utilizare, volumele mici de reactie marind numarul de teste disponibile in cadrul unui kit, fara a fi nevoie de mostre suplimentare de probe de la pacient.

Capacitatea de 580 teste/ora (cu ISE) pentru analizorul de biochimie SK500 face din acesta un sistem excelent pentru laboratoarele de dimensiuni mici si mijlocii. Utilizarea pentru testele de rutina este facila, necesitand o pregatire minima. Analizorul contine 72 de pozitii pentru probe, plus calibratori si seruri de control. Cititorul de coduri de bare intern simplifică manipularea eșantioanelor.analizor biochimie

Cea mai mare parte a reactivilor de chimie clinica SEKURE este disponibila pentru utilizarea cu SK500. Sunt in stare lichida, gata pentru utlizare. Reactivii SEKURE sunt totodata disponibili intr-un format ce permite utilizarea pe platforme multiple, inclusiv SK500.

Detalii suplimentare si comenzi la telefon 0232 20 60 30 si pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2017 - Praxis Medica

Top Desktop version