Praxis Medica

Teste imunologie si serologie infectioasa

TestLine Clinical Diagnostics Ltd. este o companie cehă implicată în dezvoltarea, fabricarea și distribuția de produse destinate diagnosticului uman și a celui veterinar.

Experienta acumulata pe partea de diagnostic in vitro permite satisfacerea nevoilor individuale ale fiecărui laborator de microbiologie și imunologie.

Cei peste 20 de ani de experiență în tehnologie de laborator, consultarea și cooperarea cu profesionistii in domeniu garantează o calitate ridicată a produselor. Dezvoltarea de noi produse se bazează pe cercetari științifice inovatoare. În afară de metodele standard, cum ar fi ELISA și BLOT, testele multiple au devenit din ce în ce mai solicitate. Datorită participării companiei la proiecte internaționale, sunt create formate de testare unice și soluții comprehensive de diagnosticare de laborator.

TestLine aparține Grupului BioVendor din 2012. TestLine are peste 200 de produse oferite în special în domeniul serologiei și imunologiei infecțioase. Aceste produse sunt în principal testele ELISA și BLOT.

In Romania, Praxis Medica este distribuitor al produselor TestLine, respectiv teste de biologie moleculara (bacterii, virusi, fungi si paraziti), kituri Elisa pentru serologie infectioasa si imunologie (autoimune), teste imunoblot serologie infectioasa. Detalii suplimentare si comenzi la telefon 0232 20 60 30 si pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2017 - Praxis Medica

Top Desktop version