Praxis Medica

Analizor automat urina H-800

Analizorul automat de urină H-800 fabricat de compania DIRUI poate procesa până la 240 probe/oră, sistemul de încărcare automată având capacitatea de 50 de probe.

Sistemul de eșantionare cu pipetă de mare precizie și elimină în mod eficient posibilitatea de contaminare încrucișată și îmbunătățește acuratețea rezultatelor. Alimentatorul automat de benzi are o capacitate de 200 buc., analizorul automat de urină H-800 beneficiind totodată de un sistem automat de colectare și eliminare a benzilor.

Parametrii testați: urobilinogen, bilirubina, ketone, sange, proteine, nitriti, leucocite, glucoza, greutate specifica, acid ascorbic, PH, culoare, turbiditate.

Analizorul de urină Dirui H-800 are cititor cod de bare încorporat, sistem LIS de comunicare port RS 232 și port paralel. Imprimanta termică este încorporată. Beneficiază de posibilitatea rectificării automate a rezultatelor testelor influențate de temperatura mediului ambiant, de pH, densitate specifică și culoare. Dispune de funcția STAT pentru tratarea probelor urgente.

Capacitatea de memorare a datelor: 10.000 rezultate de testare, 5.000 rezultate ale tratamentelor urgente, 1.000 rezultate de teste pentru controlul calității.

Detalii suplimentare și comenzi la telefon 0232 20 60 30 și pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2017 - Praxis Medica

Top Desktop version