Praxis Medica

Analizoare de urina

Analizorul semiautomat de urina Dirui H100 asigura prelucrarea a 120 specimene de proba/ora și are 10 puncte C.N.A.S. 

Ofera rezultate calitative sau semi-cantitative pentru Urobilinogen (UBG), Bilirubina (BIL), Corpi Cetonici (KET), Hematii (Blood - BLD), Proteine (PRO), Nitriti (NIT), Leucocite (LEU), Glucoza (GLU), Densitate Specifica (SG), pH (pH), Vitamina C (VC) sau Microalbumina (MALB). Sursa de lumina rece cu 4 lungimi de unda asigura acuratetea inalta a rezultatelor.

Detalii suplimentare aici

Analizorul de urina model H-500 are viteza de testare de 514 stripuri/ora. Sistemul de testare adopta sursa de lumina rece avansata cu 4 lungimi de unda, ce ajuta la imbunatatirea senzitivitatii, acuratetii si a specificitatii. Are 10 puncte C.N.A.S.

Detalii suplimentare aici.

Analizorul de urina model FUS2000 este un analizor automat hibrid, compact, unimodular pentru sumar si sediment urinar, cu refractometru inclus. Capacitate de incarcare a probelor: minim 50 probe si posibilitatea de extindere pana la 250 probe. Valoare punctaj C.N.A.S. 20 puncte.

Detalii suplimentare aici.

 

În România, Praxis Medica este distribuitor al produselor marca Dirui.

Detalii suplimentare și comenzi la telefon 0232 20 60 30 și pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2020 - Praxis Medica

Top Desktop version