Praxis Medica

Reactivi SFRI Franța

Hematologia, studiul structurii și funcției sângelui, este expertiza istorică a companiei franceze SFRI.

Aceasta are peste 40 de ani de experiență în dezvoltarea și producerea de reactivi compatibili de hematologie, precum și analizoare. Astăzi compania oferă o linie de produse care răspunde nevoii de prelucrare automată a laboratoarelor mici și mijlocii.

Calitatea, factorul cheie de succes

Conștientă de importanța calității și a încrederii partenerilor în produsele proprii, SFRI are certificarea ISO 13485, îndeplinește toate cerințele standardelor europene, înregistrează fiecare reactiv la ANSM, Agenția Națională pentru Siguranța Medicamentelor și toate produsele SFRI sunt marcate CE.

Controlul calității în cadrul SFRI este mai mult decât o simplă formalitate. Este garanția fiabilității: reactivii care părăsesc fabrica SFRI trec cel puțin 3 controale de calitate înainte de a fi lansate pe diferitele piețe externe.

În România, Praxis Medica este distribuitor al reactivilor de hematologie dedicați pentru sisteme automate, marca SFRI Franța. Detalii suplimentare și comenzi la telefon 0232 20 60 30 și pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2020 - Praxis Medica

Top Desktop version