Praxis Medica

Teste pentru alergii

Diagnosticarea alergiei și identificarea unei sensibilizări împotriva alergenilor reprezintă o provocare interdisciplinară care încorporează cunoștințele obținute prin medicină, biochimie și biologie.

Ani de experiență și muncă cu sisteme de testare tip single test în laboratoarele alergologice au arătat că doar câțiva alergeni cheie sunt responsabili pentru afecțiunile pacientului. De aici, întrebarea: este posibilă colectarea acestor alergeni cheie și combinarea lor?

Dezvoltarea testului

Mediwiss Analytic are o vastă experiență în extracția alergenilor din materii prime și analiza proteinelor western blot. Acestă expertiză a dus la ideea de a lega alergeni liofilizați de înaltă calitate, la o membrană de nitroceluloză, cu ajutorul unei imprimante. Anticorpii și substratul necesare pentru vizualizarea reacției specifice IgE / alergen au fost disponibile și cunoscute. A fost dezvoltat un test gata de utilizare pentru determinarea IgE specifice în serul uman. De asemenea, au fost dezvoltate sisteme hardware și software de susținere, începând cu o cameră foto care a făcut o fotografie cu membranele și a permis o analiză cantitativă a rezultatelor și ulterior un scaner care scanează membranele și dă imagini de înaltă rezoluție și rezultate mai precise.

  • AllergyScreen®
  • AlleisaScreen®
  • Panelurile AlleisaScreen®60

Cu sistemul inițial AllergyScreen® și hardware-ul corespunzător, pot fi măsurati până la 20 de alergeni pe membrană. Cererea pentru mai multe linii de alergeni pe o singură suprafață de membrană a dus la AlleisaScreen®, un biochip mai mare, cu o capacitate maximă de până la 60 de alergeni pe o bandă de test. Aceasta permite testarea tuturor alergenilor cheie într-o singură determinare. Faptul că aceste noi biochipuri necesitau o rezoluție mai mare a camerei a dus la dezvoltarea unui nou sistem de analiză, gama Scanner Improvio.

Ceea ce a început ca o simplă bandă de testare calitativă vizuală a fost dezvoltat într-un sistem de cipuri nitroceluloză extrem de inovatoare, cantitative pentru determinarea IgE, IgG4 și IgG în ser uman cu sisteme de scaner personalizate, de înaltă rezoluție.

In Romania, produsele MEDIWISS Analytic GmbH sunt distribuite de Praxis Medica:

  • Paneluri de teste pentru alergii (IgE specifice): paneluri respiratorii, alimentari, pediatrici, mixte, veninuri
  • Analizoare automate si semiautomate immunoblot

Detalii la telefon 0232 20 60 30 si pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2020 - Praxis Medica

Top Desktop version