Praxis Medica

Microscoape de laborator OPTIKA (Italia)

OPTIKA Microscopes (Italia) este una dintre cele mai importante companii din domeniul producției și distribuției de echipamente educaționale și de laborator, cu o experiență de 45 de ani în producția de echipamente științifice.

OPTIKA Italia oferă o gamă completă de produse împărțite în trei linii de afaceri:

Microscoape OPTIKA

Cu mai mult de 100 de modele, complet accesorizate, pentru a satisface nevoile unor activitati variate, pornind de la cele educaționale pana la cele de cercetare.

Cantare OPTIKA

Peste 25 de serii de cantare in scopuri educationale, de laborator si industriale.

Domeniul stiintific OPTIKA

O gamă larga de instrumente și truse de laborator pentru laboratoarele din scoli, de la nivelul primar pana la licee.

Seria B-1000 de microscoape reprezintă versiunea imbunatatita a celor existente, luand in calcul observatiile si nevoile utilizatorilor finali. Caracterul modular si versatil permit gasirea facila a locatiei optime in orice laborator de analize medicale sau de cercetare. Vizualizarea este clara si fidela, iar partea mecanica de inalta calitate ofera robustete si asigura posibilitatea de utilizare pe durate mari de timp.

Iluminarea tip X-LED este solutia perfecta pentru a avea lumina alba pura, intensa chiar si in cazul maririi in procent mare a imaginii vizualizate.

Detalii și comenzi la telefon 0232 20 60 30 și pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2021 - Praxis Medica

Top Desktop version