Praxis Medica

Bioneer Coreea & testarea COVID-19

La data înființării sale în 1992, Bioneer a fost prima companie coreeană de biotehnologie. Bioneer a dezvoltat produse și tehnologii biologice moleculare de ultimă generație, inclusiv oligonucleotide, polimeraze termostatabile și instrumente de manipulare a genelor (extractor automat de acid nucleic, cycler termic, instrumente QPCR în timp real și secvențiator ADN). 

Bioneer a investit în integrarea tehnologiei ADN recombinant, a fermentației, biochimiei și chimiei acidului nucleic, pe lângă mecanică, fotonică și electronică. Compania este poziționată să integreze pe deplin capacitatea sa de a dezvolta tehnologii de generație viitoare în era post-genom, prin invenția de noi instrumente. Bioneer conduce acum două structuri de producție și cercetare în Coreea, ce însumează 226.000 de metri pătrați.

Valorificând colaborarea deja existentă cu firma sud-coreeană BIONEER, PRAXIS MEDICA a devenit partener/distribuitor, alături de alte companii din Europa, pentru sistemele de diagnostic molecular ExiStation și kiturile de diagnostic pentru Covid-19, după ce acestea au fost certificate CE-IVD. Beneficiarii acestora sunt spitalele din România.

ExiStation48  este un sistem integrat de diagnostic molecular care detectează schimbările în ADN și ARN cu scopul de a diagnostica diferite boli. Prin integrarea întregului proces de extracție si amplificare a acizilor nucleici, dar și de analiză a rezultatului, sunt reduse atât erorile umane, contaminarea probelor și a utilizatorului, șansele unui diagnostic greșit, cât și cheltuielile.

Kit-ul de diagnostic COVID-19 este un produs utilizat pe multiple echipamente din piață, inclusiv pe sistemul  ExiStation48 și poate detecta virusul COVID-19 cu mare acuratețe și specificitate.

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2020 - Praxis Medica

Top Desktop version